VRACHTWAGEN RIJDT OVER KERSTMARKT

De islamistiche terrorist Anis Amri, geboren in Tunesie heeft een vrachtauto gekaapt en de chauffeur vermoord. Vervolgens is hij met de vrachtauto door Berlijn gereden en heeft daar de vrachtauto in volle vaart over de kerstmark gestuurd. De auto kwam tot stilstand omdat de kerstverlichting van een kerstboom het wiel blokkeerde. Hierbij vielen 12 doden en 55 gewonden. De dader werd een paar dagen later door de Italiaanse politie doodgeschoten tijdens een routine controle.

Ongerijmd verhaal

Anis Amri overvalt een vrachtwagen en vermoord de chauffeur, niemand die iets hoort of ziet. Vervolgens rijdt Anis Amri deze super grote vrachtwagen, een Scania R-450 zonder vrachtwagen rijbewijs en zonder rij ervaring, zes kilometer dwars door het drukke Berlijn. Weet precies de weg te vinden, sorteerd overal netjes voor zonder iemand van de weg te drukken en weet precies ALLE verkeerscameras te ontwijken.
Vlak voor de kerstmarkt maakt Anis Amri een wiskudig ONMOGELIJKE bocht, en wel met volle snelheid, en rijdt daarna precies tussen de kerstalletjes door.
Maar volgens de GPS data bewoog de vrachtauto zich met 15km/uur over/langs de markt. De moderne Scania R-450 truck beschikte over een automatische rem inrichting, welke schijnbaar niet heeft gefunctioneerd, want de vrachtauto is niet automatisch gestopt.
Anis Amir weet ongezien uit de vrachtauto te komen, vergeet net als alle terroristen zijn ID papieren, vergeet zijn handy en neemt de trein naar Italie.
Ondertussen is het hoofd van de Berlijnse politie, Klaus Kandt ontslagen. En lopen er onderzoeken naar de werkwijze van de polite.

De Feiten

De Vragen

FALSE FLAG CHECKLIST

Ja, er was een bus aanwezig, zelfs twee.
Ja, alle bewakings camera's stonden uit.
Ja, de dader had zijn identiteits papieren in de auto laten liggen.
Ja, het enige bewijs dat Anis Amri de dader was, waren zijn identiteits papieren.
Ja, de dader heeft het niet overleefd.
Ja, tegensprekende getuigen en beelden.
Ja, van de 56 gewonden sterft er niemand later in het ziekenhuis.
Ja, de overlevenden, dus getuigen blijven onbekend.
Ja, hoax bewijs. De verwijderde voorbereidings video. Download hier
Ja, hoax bewijs. De verwijderde voorbereidings video. Download hier
Ja, er waren bekenden aanwezig. Israelierse terrorisme deskundige Shlomo Shipiro.

Niet op TV - Niet (meer) op YouTube

Docu

De Geheimdiensten

We horen vaak: Dat kan toch niet, zoveel getuigen waren toch ter plaatse en niemand klapt uit de school?
Deze mensen krijgen VOORAF het volgende verhaal te horen:
De geheimdiensten hebben hebben ontdekt dat ISIS een aanslag gaat plegen op de kerstmarkt. Als deze aanslag niet wordt uitgevoerd, zal ISIS een andere aanslag laten plegen. Dus door nu te doen, alsof er een aanslag plaatsvind, is ISIS tevreden en vallen er geen doden en gewonden.
Natuurlijk kan niet iedereen zijn mond houden en zijn er altijd onverwachte getuigen. Deze mensen worden professioneel uit de media gehouden en van het internet verwijderd.
De operatie wordt uitgevoerd door geheimdiensten van de GLADIO groep. Vandaar dat Duits niet de voertaal is bij deze operatie, wat te horen is op meerdere video's.

Web Site last chandged on 4 Mei 2018

footer.jpg
gif.gif