Gifgas aanval in Syrie (volgens MSM)

Assad heeft wedereom een gifgas aanval uitgevoerd, ditmaal in de stad Douma. Honderden mensen zijn het slachtoffer.
WHO: zeker 500 patiƫnten met symptomen gifgas Douma

Ongerijmd verhaal

Assad is aan de winnende hand. De laatste rebellen (ondersteund door Nederland) geven zich over. Donald Trump heeft aangekondigd Syrie te verlaten. Rusland meldt dat er een False Flag gifgas aanval in de maak is.
De informatie van Rusland schijnt te kloppen, in ieder geval van de gifgas aanval. Of het om een False Flag of zelfs een HOAX gaat moet onderzocht worden.
Trump was erop voorbereid en heeft aangekondigd actie te ondernemen omdat hij de Westerse inlichtingen diensten vertrouwd en niet de Russische.

Feiten - getuigen & insiders

U krijgt Uw informatie van de Nederlandse TV erin gepompt. Meningen en getuigen welke niet in overeenstemming zijn met de Nederlanse politiek oorlogs visie, kunt U hier vinden.

Commentaren & Analyses

Een verschijnsel dat veelvuldig voorkomt in niet vrije landen is dat journalisten welke een andere visie of mening hebben Niet Op TV mogen.
Volg deze journalisten en analistenn Deze mensen zijn er wel, hun aantal stijgt per uur, bekijk ze hier.

De Vragen

Mogelijk scenario

Donald Trump stond op het punt de troepen uit Syrie terug te roepen. En zoals bekend is Trump geen voorstander van de NATO en de UN vanwege corruptie en de schandalen. Mocht na onderzoek blijken dat Assad geen gifaanval heeft uitgevoerd kan Trump op meerder punten scoren.

GIFCreator.gif